Budinca De Afine De Vară
Budinca de afine de vară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 315 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.0 pe portie. Un amestec de unt, scorțișoară măcinată, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de vară cu căpșuni și afine, Budinca De Vară, și Budinca De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Alegeți afinele și îndepărtați tulpinile. Clătiți bine, puneți-o într-o cratiță mare și grea și amestecați 1/4 cană de apă și zahărul. Aduceți la fierbere și gătiți, neacoperite, până când boabele sunt ușor înmuiate și sucurile sunt eliberate, aproximativ 10 minute. Se amestecă ușor din când în când.
Se scoate de pe foc, se răcește ușor și se amestecă sucul de lămâie.
Întindeți untul pe feliile de pâine și presărați scorțișoara. Aliniați fundul unei tigaie de 8 1/2 pe 4 1/2 pe 2 1/2-inch cu unele dintre feliile de pâine, tundând pentru a forma o potrivire strânsă.
Întindeți 1/3 din fructe de pădure și suc uniform peste pâine. Repetați pentru a face 3 straturi în total.
La frigider timp de 6 până la 8 ore. Se toarna pe farfurii si se serveste cu inghetata de vanilie sau frisca.