Bucatini All ' amatriciana
Bucatini All ' amatriciana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți peperoncino sau bucatini, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este mare. Încercați Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' amatriciana, și Bucatini All ' Amatriciana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adauga jumatate de guanciale si saut pana cand este crocant, aproximativ 5 minute.
Transferați guanciale pe prosoape de hârtie pentru a se scurge (nu curățați tigaia). Rezervă pentru garnitură.
Adăugați 2 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mic.
Se adauga usturoiul si peperoncino;saut pana cand peperoncino se inchide la culoare, aproximativ 2 minute.
Adaugati ceapa si restul de guanciale; saut pana cand ceapa devine translucida si grasimea s-a facut din guanciale, aproximativ 10 minute. Se amestecă oțetul; gatiti 1 minut.
Adăugați roșiile; se fierbe 6 minute. Sos de sezon cu sare și piper.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în aceeași oală.
Adăugați sos de roșii și brânză în paste și aruncați, adăugând o parte din lichidul de gătit rezervat pentru paste, dacă este uscat. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați pastele în castron.
Se presară cu guanciale rezervate și se servește.