Piureul de cartofi cu brânză și morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, sare, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi De Morcov Cu Slănină, Belgian Stoemp Aux Carottes (Morcov Piure De Cartofi), și Șuncă N Brânză Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați morcovii și 1/4 cană de apă într-un castron mare pentru microunde. Acoperiți bine cu folie de plastic; pliați înapoi o margine mică pentru a permite aburului să scape. Cuptorul cu microunde la 8 până la 10 minute sau până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor Cu Microunde
Bol
2
Scurgere.
3
Se amestecă untul. Zdrobiți grosolan morcovii cu un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Unt
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
4
Pregătiți cartofii conform instrucțiunilor pachetului, folosind 2 1/2 căni de lapte. Se amestecă brânza, următoarele 3 ingrediente și amestecul de morcovi până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Brânză
Lapte
5
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit piure de cartofi congelați minereu-Ida. Nu folosiți piure de cartofi refrigerați.