Brânză La Grătar Panzanella
Brânză la grătar caș Panzanella ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 570 calorii, 18g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, caș de brânză, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 126 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Salată Panzanella cu brânză la grătar ... și mai mult gătit la televizor!, Brânză la grătar cu afine, Brie și caș de lămâie, și Panzanella La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați roșiile tocate, oțetul de vin roșu, usturoiul, busuiocul, 1/2 linguriță de sare și 4 linguri de ulei de măsline. Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ungeți feliile de pâine cu o lingură de ulei. Gătiți, răsturnând ocazional, până când apar semne de grătar și pâinea este crocantă. Puneți pâinea deoparte pe o tăietură pentru a se răci un minut.
Între timp, reduceți căldura de pe tigaia grătarului la mediu-scăzut. Așteptați un minut sau două pentru ca acesta să se răcească, apoi periați cu lingura rămasă de ulei de măsline.
Adăugați cașul și gătiți până când sunt rumenite și crocante pe fund, dar nu complet topite deasupra. Când ați terminat, folosiți o furculiță și scoateți cu grijă cașul din tigaia pentru grătar și puneți-l deoparte pe o farfurie.
Tăiați feliile de pâine în cuburi de 1 inch și aruncați bine cu roșiile. Condimentați amestecul cu mai multă sare, dacă este necesar. Împărțiți panzanella între patru boluri mari și garnisiți cu cașul de brânză la grătar.