Brânză la grătar cu gem de ceapă, Taleggio și Escarole

Brânză la grătar cu gem de ceapă, Taleggio și Escarole
Brânza la grătar cu gem de ceapă, Taleggio și Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 602 calorii, 31g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați taleggio, pâine cu aluat Central, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Brânză la grătar cu gem de ceapă, Taleggio și Escarole, Brânză La Grătar Cu Șuncă-Taleggio, și Rețetă de brânză la grătar cu struguri și Taleggio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți 1 parte a feliilor de pâine cu ulei și aranjați, părțile cu ulei în jos, pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Întindeți dulceața pe 2 felii de pâine și împărțiți brânza între cele 2 felii rămase. Mound escarole deasupra brânzei și condimentează cu sare și piper, apoi asamblează sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
EscarolaEscarola
BrânzăBrânză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PâinePâine
GemGem
3
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci (nu antiaderentă) la foc mediu-mic până când este fierbinte. Gătiti sandvișuri, întorcându-vă o dată și apăsând cu o spatulă pentru a compacta, până când pâinea se rumeneste și brânza se topește, 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista