Brânză De Vaci Spanac Pui

Brânză De Vaci Spanac Pui
Brânză de vaci spanac pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 276 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime per portie. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, brânză de vaci, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Salată De Spanac Cu Brânză De Vaci, Brânză De Vaci Spanac Dip #DaisyDifference, și Mini spanac și brânză de vaci frittatas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Strângeți excesul de apă din spanacul dezghețat; într-un castron mare, amestecați spanacul cu ceapa și brânza de vaci și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
SpanacSpanac
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Condimentați pieptul de pui cu condimente în stil Cajun, apoi așezați 1/4 din amestecul de brânză/spanac în centrul fiecărui sân și pliați în jumătate. Asigurați-vă cu scobitori și puneți-l într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CondimenteCondimente
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
ScobitoriScobitori
4
Stropiți cu unt topit și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 25 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista