Brânză De Vaci Italiană
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Brânza de vaci italiană ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zară, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Italiană cottage pie, Italiană Cottage Dip, și Italiană Influențat Vegetarian Cottage Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele și, dacă doriți, bateți smântâna într-o cratiță la foc mediu până la 19
Adăugați zară, amestecând până se formează caș mare.
Aliniați o strecurătoare cu mai multe straturi de cheesecloth sau un filtru de cafea; se toarnă amestecul în strecurătoare.
Lăsați să stea 20 până la 30 de minute pentru a se scurge. Apăsați ușor amestecul de brânză pentru a îndepărta lichidul rămas.
Invertiți brânza de vaci pe un vas de servire; se presară cu sare. Acoperiți și răciți 8 ore.
Serviți cu fructe proaspete, dacă doriți.