Brânză De Capră-Piept De Pui Cu Ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piept de pui cu brânză de capră-ciuperci. Această rețetă face 6 porții cu 554 calorii, 68G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână vin, unt, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui umplut cu brânză de capră și ciuperci, Brânză de capră și piept de pui umplut cu ierburi, și Brânză De Capră- & - Măsline-Piept De Pui Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: un procesor de alimente, sfoară de bucătărie o mandolină
Așezați pieptul de pui, 1 câte 1, între 2 bucăți de folie de plastic și lăsați-l cu un ciocan de carne sau un sucitor până la o grosime de aproximativ 1/2 inci. Pune deoparte.
Tăiați ciupercile și așezați capacele și tulpinile separat într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă fin. Topiți untul într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu-mare și adăugați ciupercile. Gatiti pana cand ciupercile si-au eliberat lichidul si sotati pana cand tot lichidul s-a evaporat. (Aceasta se numește duxelle.) Condimentează bine cu sarea și piperul. Pune deoparte.
Ungeți fiecare piept de pui cu o parte din brânza de capră și deasupra cu o parte din duxelle.
Rotiți pieptul în sus și legați-l cu sfoara de bucătărie. Condimentează cu sarea și piperul. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline și căutați puiul pe toate părțile. Continuați să sotati până când puiul este gătit și maro auriu, aproximativ 10 până la 15 minute. Se lasă să stea 5 minute înainte de a scoate sfoara de bucătărie și de a tăia fiecare sân rulat în 4 până la 5 felii. Se acoperă cu o parte din duxelle rămase și câteva linguri de sos de vin de ciuperci.
Cartofi prăjiți, garnisiți cu pătrunjelul tocat.
Așezați shiitakes într-un vas de amestecare și adăugați apa clocotită. Lăsați să stea netulburat 15-20 de minute, până când lichidul este bogat parfumat și a luat aroma pământească a ciupercilor. Strângeți și rezervați lichidul. Aruncați ciupercile sau rezervați-le pentru o altă utilizare. Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, aduceți lichidul de ciuperci la fierbere puternică și reduceți la jumătate.
Adăugați vinul și bulionul de pui, reduceți din nou cu 1/2.
Se ia de pe foc și se adaugă untul, învârtind tigaia până când untul este încorporat și sosul este lucios și strălucitor. Condimentează cu sarea și piperul.
Folosind mandolina sau un cuțit, feliați cartofii în runde subțiri de grosime uniformă. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare și sotati cartofii până când sunt fierți cu o crustă aurie, crocantă. Condimentează cu sarea și piperul.