Brânză de capră cu usturoi și busuioc

Usturoiul și brânza de capră de busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. O porție conține 442 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 69 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, sare, oțet distilat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Penne cu brânză de capră și busuioc, Pizza Cu Brânză De Capră Cu Busuioc, și Omletă Cu Brânză De Capră Cu Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele de capră într-o oală mare. Gatiti la foc mediu-mare pana se formeaza bule mici, iar laptele devine spumos. Nu aduceți la fierbere.
Se scoate de pe foc și se amestecă oțetul; lăsați să stea 10 minute pentru a se coagula.
Aliniați o strecurătoare cu un strat dublu de pânză de brânză.
Se toarnă laptele curat în tifon pentru a separa cașul de zer. Adunați părțile laterale ale cheesecloth-ului și stoarceți ușor cât mai mult zer rămas din caș.
Așezați brânza într-un bol de amestecare și amestecați busuiocul și usturoiul. Condimentează după gust cu sare, apoi acoperă și dă la frigider până la rece.