Brânză Bacon Varză De Bruxelles

Brânză Bacon Varză De Bruxelles
Cheesy Bacon varza de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 159 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 79 de cenți pe porție. Dacă aveți brânză cheddar, frunze de cimbru, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Bacon Varză De Bruxelles, Varză de Bruxelles brânză cu slănină, și Brânză Bacon Varză De Bruxelles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în cratița de 3 litri, puneți varza de Bruxelles; adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se încălzește până la fierbere; se fierbe 6 până la 8 minute sau până când este crocant.
3
Se scurge și se întoarce în cratiță; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți slănina la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți slănina cu lingura cu fante; se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Scurgeți toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați unt în grăsimea de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se încălzește la foc mediu-mare până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Adăugați ceapa; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
10
Adăugați făină, cimbru și piper; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza bine. Se amestecă treptat granulele jumătate și jumătate și bouillon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De BouillonGranule De Bouillon
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
11
Se încălzește la fierbere, amestecând constant; se fierbe și se amestecă 1 minut.
12
Se ia de pe foc; se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
13
Se toarnă sosul peste varza de Bruxelles în cratiță; se amestecă ușor. Lingură în caserola de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Coaceți neacoperit 25 până la 30 de minute, stropind cu slănină mărunțită și brânză Cheddar pentru ultimele 10 minute de coacere, până când este fierbinte și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista