Brânză Bacon Varză De Bruxelles
Cheesy Bacon varza de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 159 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 79 de cenți pe porție. Dacă aveți brânză cheddar, frunze de cimbru, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Bacon Varză De Bruxelles, Varză de Bruxelles brânză cu slănină, și Brânză Bacon Varză De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în cratița de 3 litri, puneți varza de Bruxelles; adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi.
Se încălzește până la fierbere; se fierbe 6 până la 8 minute sau până când este crocant.
Se scurge și se întoarce în cratiță; pus deoparte.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți slănina la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Scoateți slănina cu lingura cu fante; se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Scurgeți toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Adăugați unt în grăsimea de slănină în tigaie.
Se încălzește la foc mediu-mare până se topește untul.
Adăugați ceapa; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana cand este crocant.
Adăugați făină, cimbru și piper; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza bine. Se amestecă treptat granulele jumătate și jumătate și bouillon.
Se încălzește la fierbere, amestecând constant; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă parmezanul.
Se toarnă sosul peste varza de Bruxelles în cratiță; se amestecă ușor. Lingură în caserola de 2 litri.
Coaceți neacoperit 25 până la 30 de minute, stropind cu slănină mărunțită și brânză Cheddar pentru ultimele 10 minute de coacere, până când este fierbinte și cu bule.