Brânză albă la grătar cu ulei de Oregano

Brânză albă la grătar cu ulei de Oregano
Brânza albă la grătar cu ulei de Oregano necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $1.75 pe portie. Această garnitură are 161 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză haloumi, ulei de măsline, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar, Pizza la grătar cu cârnați fierbinți, ardei și ceapă la grătar și Ricotta de Oregano, și Roșii cu sos alb usturoi și Oregano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Filetați 2 blocuri de brânză pe lungime pe fiecare frigăruie, apoi acoperiți frigăruile cu apă rece și înmuiați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Se amestecă uleiul și oregano într - un vas superficial de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
În timp ce brânza se înmoaie, pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scurgeți frigăruile de brânză pe prosoape de hârtie și uscați-le, apoi grătiți, acoperite numai dacă folosiți un grătar pe gaz, pe un grătar bine uns, rotind (folosiți o spatulă metalică pentru a răzui sub brânză pentru a slăbi înainte de a se întoarce de fiecare dată), până se rumenesc uniform, 3 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Adăugați frigarui de brânză în uleiul de oregano și întoarceți-l la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, brânza poate fi gătită într-o tigaie cu grătar mare, bine condimentată, la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista