Brânza Ricotta din cămară de casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza Ricotta din cămară de casă. O porție conține 132 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 132 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de opțional: smântână grea, suc de lămâie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Homemade Meyer Lemon Ricotta brânză de la o oră brânză, Brânză Ricotta De Casă, și Brânză Ricotta De Casă.
Instrucțiuni
Gheață o oală mare și grea.
Adăugați laptele și sucul de lămâie în oală și amestecați fără a atinge fundul oalei timp de 5 secunde.
Așezați oala la foc mic și atașați un termometru pentru bomboane sau brânză în interiorul oalei.
Se încălzește amestecul de lapte la 175 F. Acest lucru ar trebui să dureze 40 până la 50 de minute și puteți amesteca o dată sau de două ori pe parcursul acestui timp.
Ridicați focul la mediu-mare și, fără a amesteca, urmăriți oala până când temperatura citește 205 de la 3 la 5 minute. Suprafața laptelui va părea că este pe cale să erupă, dar nu ar trebui să fiarbă.
Scoateți oala de pe foc și lăsați să stea 10 minute. Acum aveți caș și zer.
Așezați o sită cu ochiuri fine peste un castron mare sau borcan și tapetați-o cu un strat dublu de pânză de brânză umedă. Folosind o lingură mare cu fante, scoateți cașul în pânză de brânză.
Lăsați brânza să se scurgă timp de 10 minute și, dacă doriți, presărați sare deasupra cașului.