Bruschetta de fenicul și praz cu Fondue de brânză și bere

Bruschetta de fenicul și praz cu Fondue de brânză și bere
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Bruschetta de fenicul și praz cu brânză și fondue de bere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 496 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Un amestec de bulb de fenicul, cheddar ascuțit, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Bruschetta de fenicul și praz cu Fondue de brânză și bere, Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Fondue Cu Brânză De Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți puțin ulei pe feliile de pâine și aranjați-le pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți pâinea din cuptor și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Topiți 1 1/2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Bateți făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se toarnă 3/4 cană de bere și se fierbe, amestecând constant, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Scoateți cratița de pe foc și adăugați brânzeturile, amestecând până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Într-o tigaie mare sotată la foc mediu, topiți untul rămas și adăugați feniculul, prazul și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ArpagicArpagic
FeniculFenicul
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se sotează până se înmoaie, apoi se amestecă berea rămasă. Gatiti, amestecand la foc mediu, pana cand toate cepele sunt caramelizate si berea este in mare parte fiarta, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
BereBere
11
Întindeți fondue de brânză pe pâinea prăjită. Puneți o parte din amestecul de fenicul și praz deasupra și aranjați-le pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FeniculFenicul
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
PrazPraz
12
Se presară cu arpagic proaspăt și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista