Bruschetta de fenicul și praz cu Fondue de brânză și bere

Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Bruschetta de fenicul și praz cu brânză și fondue de bere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 496 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Un amestec de bulb de fenicul, cheddar ascuțit, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Bruschetta de fenicul și praz cu Fondue de brânză și bere, Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Fondue Cu Brânză De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Ungeți puțin ulei pe feliile de pâine și aranjați-le pe o tigaie.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Scoateți pâinea din cuptor și puneți-o deoparte.
Topiți 1 1/2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Bateți făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Se toarnă 3/4 cană de bere și se fierbe, amestecând constant, timp de 1 minut.
Scoateți cratița de pe foc și adăugați brânzeturile, amestecând până se omogenizează.
Într-o tigaie mare sotată la foc mediu, topiți untul rămas și adăugați feniculul, prazul și arpagicul.
Se sotează până se înmoaie, apoi se amestecă berea rămasă. Gatiti, amestecand la foc mediu, pana cand toate cepele sunt caramelizate si berea este in mare parte fiarta, aproximativ 15-20 de minute.
Întindeți fondue de brânză pe pâinea prăjită. Puneți o parte din amestecul de fenicul și praz deasupra și aranjați-le pe un platou de servire.
Se presară cu arpagic proaspăt și se servește.