Brunch pe Bayou
Brunch on the Bayou este un fel principal care servește 8. Pentru 2,16 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine , 41 g de grăsimi și un total de 651 de calorii . 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de fulgi de ardei, brânză de parmezan, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 9 ore și 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 62% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt Lemon Brunch Cake , Low Carb Brunch Burger și Sweet Potato Kimchi Hash Brunch - fără gluten, fără lactate, vegetarian .
Instrucțiuni
Puneți cârnații într-o tigaie la foc mediu-înalt. Gatiti, amestecand constant pana se rumenesc uniform.
Scurgeți grăsimea și puneți deoparte.
Întindeți bucățile de pâine în fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci.
Peste bucățile de pâine se stropesc cu unt topit, apoi se presară cârnații fierți. Acoperiți cu brânză mărunțită. Într-un castron mediu, amestecați ouăle, laptele, vinul alb, muștarul de Dijon și ceapa verde. Asezonați cu piper negru și roșu.
Se toarnă amestecul de ouă peste tot în tava de copt. Acoperiți și lăsați la frigider 8 ore până peste noapte.
Scoateți vasul din frigider cu 30 de minute înainte de coacere pentru a-l lăsa să ajungă la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Apoi descoperiți și coaceți încă 30 de minute.
Scoateți din cuptor și întindeți deasupra smântână.
Se presara cu parmezan. Reveniți la cuptor pentru încă 10 minute sau până când brânza începe să se rumenească ușor.