Brunch de duminică: mere coapte umplute cu rom cu Crumble de ovăz
Brunch de duminică: merele coapte umplute cu rom cu Crumble de ovăz sunt un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 581 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 168 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, ovăz laminat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Brunch de duminică: broaște înfășurate cu slănină într-o gaură plină de praz, Brunch de duminică: ouă coapte cu spanac, și Brunch De Duminică: Ouă Coapte Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375. Cojiți 1/3 din fiecare măr. Folosind un baller de pepene galben, îndepărtați miezul și semințele fiecărui măr. Împărțiți gemul de caise și romul între fiecare măr, turnând cantități egale în miezul scobit. Folosind degetele, amestecați untul, ovăzul, făina și zahărul brun într-o pastă și împărțiți-le în patru bile egale. Cu grijă, pentru a nu turna Niciun rom sau gem, apăsați amestecul de ovăz/unt pe vârful fiecărui măr.
Așezați pe o foaie de copt și gătiți până când crumble-ul este crocant și merele sunt moi, aproximativ 30 de minute.
Se servește fierbinte și acoperit cu frișcă.