Brunch De Duminică: Marmeladă De Roșii-Busuioc

Brunch De Duminică: Marmeladă De Roșii-Busuioc
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Brunch de duminică: marmelada de roșii-busuioc ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 472 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $6.41 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Un amestec de oțet de vin, căței de usturoi, zahăr brun ușor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Brunch De Duminică: Tort De Marmeladă, Brunch de duminică: pâine prăjită cu marmeladă Kumquat și brânză de capră, și Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți feniculul, ceapa, prazul și usturoiul într-o cratiță rezistentă la cuptor de 3-4 litri și aruncați cu câteva pahare de ulei până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se presară cu sare. Prăjiți timp de 45 de minute până la o oră, amestecând la fiecare 15 minute, până când este moale și ușor caramelizat. Aruncați orice biți care se carbonizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Adăugați zahărul brun și oțetul în tigaie, amestecați și gătiți încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă roșiile și se fierbe o oră și jumătate, amestecând la fiecare 30 de minute. Gustați marmelada: dacă încă are un gust puternic de oțet, continuați să gătiți până când aroma se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Folosiți o lingură cu fante pentru a pune roșiile într-un recipient de depozitare. Linguri alternative de roșii cu frunze de busuioc. Când toate roșiile sunt în borcan, tamponați-le puțin cu lingura și apoi turnați peste lichidul de gătit doar pentru a acoperi. (Am ajuns doar cu o lingură sau două de lichid de gătit suplimentar, dar roșiile mele erau destul de suculente, așa că nu părea să conteze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Acoperiți, lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi dați-l la frigider până la o lună. Când serviți, îndepărtați frunzele de busuioc, care vor deveni destul de murdare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista