Brunch De Duminică: Marmeladă De Roșii-Busuioc

Brunch De Duminică: Marmeladă De Roșii-Busuioc
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Brunch de duminică: marmelada de roșii-busuioc ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 472 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $6.41 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Un amestec de oțet de vin, căței de usturoi, zahăr brun ușor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Brunch De Duminică: Tort De Marmeladă, Brunch de duminică: pâine prăjită cu marmeladă Kumquat și brânză de capră, și Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți feniculul, ceapa, prazul și usturoiul într-o cratiță rezistentă la cuptor de 3-4 litri și aruncați cu câteva pahare de ulei până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se presară cu sare. Prăjiți timp de 45 de minute până la o oră, amestecând la fiecare 15 minute, până când este moale și ușor caramelizat. Aruncați orice biți care se carbonizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați zahărul brun și oțetul în tigaie, amestecați și gătiți încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se amestecă roșiile și se fierbe o oră și jumătate, amestecând la fiecare 30 de minute. Gustați marmelada: dacă încă are un gust puternic de oțet, continuați să gătiți până când aroma se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Folosiți o lingură cu fante pentru a pune roșiile într-un recipient de depozitare. Linguri alternative de roșii cu frunze de busuioc. Când toate roșiile sunt în borcan, tamponați-le puțin cu lingura și apoi turnați peste lichidul de gătit doar pentru a acoperi. (Am ajuns doar cu o lingură sau două de lichid de gătit suplimentar, dar roșiile mele erau destul de suculente, așa că nu părea să conteze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Acoperiți, lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi dați-l la frigider până la o lună. Când serviți, îndepărtați frunzele de busuioc, care vor deveni destul de murdare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista