Brunch De Duminică: Hamekins

Brunch De Duminică: Hamekins
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brunch-ul de duminică: Hamekins. Această rețetă servește 4 și costă 1,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 379 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 817 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pâine, brânză, CR Arm-me fraiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Duminică Brunch Straturi, Brunch De Duminică: Tourti, și Brunch de duminică: șuncă și biscuiți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375. Rupeți sau tocați șunca și brânza în bucăți mici. Aruncați șunca și brânza împreună și împărțiți uniform între ramekins. Lingurați o lingură de smântână sau Cr aproxume fraiche deasupra șuncă și brânză, apoi rupeți un ou deasupra. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Așezați ramekins într-un vas de copt cu margini înalte suficient de mare pentru a le ține pe toate și turnați apă fierbinte într-un vas de copt mai mare până când ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Coaceți până când oul este doar setat, aproximativ 18-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista