Brulee irlandeză de fulgi de ovăz

Irish Oatmeal Brulee este un mic dejun care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 497 de calorii . Pentru 1,64 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Va fi un hit la st. eveniment de ziua patrick . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de lapte, baton de scorțișoară, merișoare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor europene. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ Banana Creme Brulee , Blackberry Creme Brulee și Creme Brulee .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și grea, aduceți laptele la fiert la foc mediu.
Adăugați ovăzul, scorțișoara, coaja de portocală și sarea. Reduceți căldura; se fierbe timp de 30 de minute sau până când devine groasă și cremoasă, amestecând din când în când.
Se ia de pe foc; aruncați scorțișoara și coaja de portocală. Amestecați merișoarele, stafidele, siropul și o cantitate mică de zară dacă doriți. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute.
Transferați în opt neunsate 6 oz. ramekine.
Așezați pe o foaie de copt.
Se presară cu zahăr brun. Se prăjește la 8 inchi de la foc timp de 4-7 minute sau până când zahărul este caramelizat.