Broșe de ton și roșii

Broșe de ton și roșii
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Tunan and Tomato Kabobs ar putea fi o rețetă super fără gluten, fără lactate și pescatarian de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 258 de calorii , 30 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 4,98 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ciuperci, chimion măcinat, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 70% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Kabobs cu ton , Kabobs cu ton și legume și Broșe cu ton cu piper .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele 10 ingrediente; adauga tonul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Scurgeți și aruncați marinata. Pe două frigărui de metal sau de lemn înmuiat, așezați alternativ tonul și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Tonul la grătar, acoperit sau la grătar la 4 inchi de la căldură timp de 12-16 minute pentru rar mediu sau până când devine ușor roz în centru, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Pinot Noir, Merlot și vinul rosé sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vin alb, peștele „mai cu carne” precum tonul poate merge absolut cu vin roșu. Un Rosé se va combina frumos, mai ales dacă tonul tău este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Pinot Noir The Donum Estate Russian River Valley. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 67 de dolari pe sticlă.
The Donum Estate Russian River Valley Pinot Noir
The Donum Estate Russian River Valley Pinot Noir
Acest Pinot Noir prezintă arome abundente și intense de fructe negre coapte, inclusiv cireșe, prune și zmeură, într-un nas complex și concentrat. Neted și bogat texturat, vinul oferă o mare profunzime de arome de cireșe negre, fructe de pădure și cola cu note de minerale și condimente pe un final luminos și de lungă durată.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista