Brochete de miel fragede cu cimbru și Haricots Verts
Brochettes de miel Tender cu cimbru și Haricots Verts este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 521 calorii, 53G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $6.99 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, haricots verts, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Club 55 Haricots Verts, Salată Verde, și Haricots Verts Almondine.
Instrucțiuni
Aduceți un stoc de apă la fierbere. Frigăruie mielul pe frigăruile de bambus, lăsând puțin spațiu între fiecare bucată de miel și condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până când strălucește.
Adăugați mielul și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când centrul celor mai mari bucăți înregistrează 125 până la 130 F pe un termometru de citire instantanee și mielul este bine rumenit pe toate părțile, aproximativ 3 minute în total.
Transferați pe o farfurie mare și cort cu folie de aluminiu.
Se lasă să se odihnească 10 minute.
Între timp, adăugați ciorbă de vită și cimbru în tigaia fierbinte, folosind o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se lasă să fiarbă, apoi se ia de pe foc și se amestecă în 1 lingură de unt rece. Pune deoparte.
Adăugați fasolea în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Scurgere. Reveniți în oală cu lingurița rămasă de unt și amestecați pentru a acoperi.
Se servește cu sosul de miel și cimbru.