Brochete de miel fragede cu cimbru și Haricots Verts

Brochete de miel fragede cu cimbru și Haricots Verts
Brochettes de miel Tender cu cimbru și Haricots Verts este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 521 calorii, 53G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $6.99 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, haricots verts, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Club 55 Haricots Verts, Salată Verde, și Haricots Verts Almondine.

Instrucțiuni

1
Aduceți un stoc de apă la fierbere. Frigăruie mielul pe frigăruile de bambus, lăsând puțin spațiu între fiecare bucată de miel și condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați mielul și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când centrul celor mai mari bucăți înregistrează 125 până la 130 F pe un termometru de citire instantanee și mielul este bine rumenit pe toate părțile, aproximativ 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați pe o farfurie mare și cort cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Se lasă să se odihnească 10 minute.
6
Între timp, adăugați ciorbă de vită și cimbru în tigaia fierbinte, folosind o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se lasă să fiarbă, apoi se ia de pe foc și se amestecă în 1 lingură de unt rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Adăugați fasolea în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Scurgere. Reveniți în oală cu lingurița rămasă de unt și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se servește cu sosul de miel și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate39
Revista