Broccoli se amestecă cu ghimbir și Susan

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru repertoriul dvs., Broccoli se amestecă cu ghimbir și susan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 417 gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de flori de broccoli, ulei de susan, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Susan ghimbir carne de porc și Broccoli morcov se amestecă Fry, Susan Ghimbir Carne De Vită Stir-Fry, și Carne De Vită Măcinată Susan Ghimbir Se Amestecă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Prajiti semintele de susan: prajiti semintele de susan incalzind mai intai o tigaie mica, fara batoane, saut saut la foc mediu.
Adăugați semințele de susan și scuturați tigaia astfel încât să se întindă într-un singur strat.
Lăsați-le să gătească până se rumenesc ușor, amestecând ocazional, aproximativ 2-3 minute. Nu vă îndepărtați de ele în timp ce gătiți, deoarece odată ce încep să se rumenească pot arde cu ușurință. Odată ușor prăjită se scoate de pe foc și se pune într-un castron mic.
Se amestecă stoc, sos de soia, ulei de susan:
Se amestecă bulionul, sosul de soia și uleiul de susan închis la culoare într-un castron mic, se lasă deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei de arahide sau ulei de canola într-o tigaie mare, capabilă să acopere, la foc mediu.
Adăugați buchețelele de broccoli, amestecați pentru a acoperi buchețelele cu uleiul, saut pentru aproximativ un minut.
Goliți un spațiu în mijlocul broccoli și adăugați ghimbirul și usturoiul.
Adăugați un pic mai mult ulei la ghimbir și usturoi (aproximativ o linguriță) și saut pentru o jumătate de minut, amestecând doar usturoiul și ghimbirul, până când sunt parfumate. Apoi amestecați usturoiul și ghimbirul cu broccoli.
Adăugați amestecul de soia stoc și fierbeți la foc mic:
Adăugați amestecul de ulei de susan de soia în tigaie. Aduceți la foc mic, reduceți focul și acoperiți.
Lăsați să gătească 2-3 minute, până când broccoli este încă ferm, dar poate fi străpuns cu o furculiță.
Scoateți broccoli cu o lingură cu fante într-un castron. Întoarceți tigaia la căldură, creșteți căldura la mare și fierbeți lichidul până când rămân doar câteva linguri.
Opriți focul, întoarceți broccoli în tigaie, adăugați semințele de susan prăjite, aruncați cu lichidul. Puneți într-un castron de servire.