Broccoli Rabe și Orecchiette

Broccoli Rabe și Orecchiette ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 361 calorii. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, fulgi de piper de linguriță, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Încercați Orecchiette ai broccoletti (Paste Orecchiette cu Rabe de Broccoli), Orecchiette cu Rabe de Broccoli (Orecchiette con Cime di Rapa), și Orecchiette Cu Rabe De Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o oală cu apă pe aragaz pentru a aduce la fierbere pentru paste. Acoperiți oala pentru a aduce apa la fierbere. Sareți apa pentru a o condimenta și adăugați o jumătate de kilogram de paste "urechi mici". Gatiti la al dente, aproximativ 7 minute.
Tăiați capetele broccoli rabe, tăiați-l grosier și adăugați-l într-o tigaie adâncă.
Adăugați 2 sau 3 căni de apă în tigaie. Acoperiți tigaia și aduceți Raba de broccoli la fierbere. Când rabe se ofilește în tigaie, sare-l. Se fierbe Raba aproximativ 7 minute până se înmoaie și nu mai este amară. Culoarea trebuie să rămână verde intens.
Scurgeți rabe și rezervați. Întoarceți tigaia adâncă în aragaz și așezați-o la foc mediu.
Adăugați 5 rotații ale tăvii de ulei de măsline extravirgin, usturoi tocat, fulgi de ardei roșu zdrobiți și sotați 2 până la3 minute, amestecând frecvent.
Adăugați rabe de broccoli și întoarceți-le pentru a le acoperi în ulei de usturoi.
Scurgeți pastele rezervând 3/4 cană de apă pentru paste.
Adăugați pastele și apa în tigaie. Aruncați pastele și broccoli rabe cu multă brânză rasă, sare și piper, după gust.