Broccoli cu unt brun de Pecan
Broccoli cu unt brun de Pecan necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, fulgi de piper, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 20 de fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Rețete similare includ Unt De Dovleac Și Unt Maro Arțar Pecan Granola, Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Unt Brun, și Somn Cu Unt Brun De Pecan.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert la foc mediu și adăugați broccoli. Blanch până când este fraged-crocant și verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Se scurge bine și se lasă deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați șalotele, usturoiul și nucile pecan și sotati până când șalotele și usturoiul sunt fragede, aproximativ 3 până la 4 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Continuați să amestecați până când untul începe să se rumenească, încă 3 minute.
Adăugați fulgii de ardei roșu și broccoli. Folosind clești, aruncați broccoli cu untul și nucile pecan. Gatiti, in timp ce aruncati, pana cand broccoli este incalzit, inca 5-6 minute.
Se ia de pe foc și se transferă într-un bol de servire.
Se presară cu sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper, după gust.