Broccoli cu sos de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Broccoli cu sos de două brânzeturi. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 86 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză jarlsberg, lapte, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Broccoli cu sos de brânză, Broccoli Cu Sos De Brânză, și Broccoli w / 2-Sos de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică și grea la foc mediu.
Se încălzește la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Scoateți din căldură; lăsați să stea 15 minute. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită într-un bol, rezervând lapte. Aruncați solidele. Ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie; adăugați lapte strecurat și făină în tigaie, amestecând cu un bici. Întoarceți tigaia la foc mediu; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant cu un tel.
Adăugați brânzeturi, sare și piper, amestecând cu un bici până se omogenizează. Păstrați cald.
Gatiti broccoli in apa clocotita 3 minute sau pana cand sunt crocante; se scurge. Se acoperă cu sos de brânză; serviți imediat.