Broccoli Asiatic Saut

Broccoli Asiatic Saut
Broccoli Asiatic saut este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 109 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de apă, sos de soia, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Broccoli Asiatică Sotată, Saut carne de pui cu orez Asiatic, și Filet de porc sotat cu un Flare Asiatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați aproximativ 1 inch de capetele tulpinii broccoli. Folosind un cojitor de legume, îndepărtați stratul exterior lemnos al tulpinilor. Înjumătățiți broccoli pe lungime prin tulpină și flori. Întoarceți bucățile astfel încât să fie tăiate în jos, apoi tăiați-le longitudinal prin tulpină și flori în bucăți de 1/2 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Tăiați acele bucăți transversal în bucăți de 1 inch; pus deoparte.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați broccoli și amestecați pentru a acoperi uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Adăugați 3 linguri de apă și acoperiți cu un capac etanș. Gatiti pana cand broccoli este crocant-fraged, aproximativ 3 minute.Între timp, așezați restul de 1/4 cană de apă, sos de soia, amidon de porumb, zahăr și fulgi de ardei roșu într-un castron mediu și bateți pentru a combina; pus deoparte.Reduceți căldura la mediu, adăugați usturoiul în tigaie, amestecați pentru a combina și gătiți până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Scoateți tigaia de pe foc. Rewhisk sosul rezervat și adăugați-l în tigaie. Se amestecă până când sosul se îngroașă și se acoperă broccoli, aproximativ 1 minut. Se amestecă semințele de susan și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista