Broccoli Asiatic Saut
Broccoli Asiatic saut este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 109 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de apă, sos de soia, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Broccoli Asiatică Sotată, Saut carne de pui cu orez Asiatic, și Filet de porc sotat cu un Flare Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați aproximativ 1 inch de capetele tulpinii broccoli. Folosind un cojitor de legume, îndepărtați stratul exterior lemnos al tulpinilor. Înjumătățiți broccoli pe lungime prin tulpină și flori. Întoarceți bucățile astfel încât să fie tăiate în jos, apoi tăiați-le longitudinal prin tulpină și flori în bucăți de 1/2 inch lățime.
Tăiați acele bucăți transversal în bucăți de 1 inch; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați broccoli și amestecați pentru a acoperi uleiul.
Adăugați 3 linguri de apă și acoperiți cu un capac etanș. Gatiti pana cand broccoli este crocant-fraged, aproximativ 3 minute.Între timp, așezați restul de 1/4 cană de apă, sos de soia, amidon de porumb, zahăr și fulgi de ardei roșu într-un castron mediu și bateți pentru a combina; pus deoparte.Reduceți căldura la mediu, adăugați usturoiul în tigaie, amestecați pentru a combina și gătiți până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc. Rewhisk sosul rezervat și adăugați-l în tigaie. Se amestecă până când sosul se îngroașă și se acoperă broccoli, aproximativ 1 minut. Se amestecă semințele de susan și se servește imediat.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier