Brioșă Savuroasă
Brioșă savuroasă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 121 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ouă, făină de grame, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Brioșă Savuroasă, Brioșă de casă (Oh glorios brioșă cu unt), și Brioche.
Instrucțiuni
Combinați laptele, mierea și drojdia în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu un cârlig de aluat (acest lucru se poate face și manual într-un castron mare dacă nu aveți un mixer). Porniți mixerul pentru a distribui drojdia.
Adăugați făina și rotiți mixerul la viteză medie. Odată ce făina a început să absoarbă lichidul, adăugați ouăle, pe rând. Când ouăle sunt încorporate, adăugați schmaltz, apoi sarea și amestecați la mare până când toate ingredientele sunt bine încorporate, 3 până la 5 minute.
Acoperiți vasul de amestecare cu un capac sau cu folie de plastic și lăsați aluatul să fermenteze și să crească până când își dublează dimensiunea, aproximativ 3 ore (mai puțin dacă bucătăria dvs. este fierbinte).
Ungeți vasul de gătit (vezi mai jos).
Re-frământați aluatul cu mâna pentru a redistribui drojdia și a scoate o parte din gaz. Formați după cum doriți: formați în bile și puneți-le într-o tigaie pentru tort sau formă de arc pentru rulouri de cină, în ramekine individuale sau într-o tigaie pentru brioșe sau puneți întreaga bilă de aluat așa cum este într-o matriță de terină sau o tigaie. Acoperiți ușor cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 8 până la 36 de ore.
Scoateți aluatul din frigider cu 1-1/2 până la 2 ore înainte de coacere (mai scurt dacă sunt în porții individuale, mai lung dacă este o singură pâine). Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F/180 buc. C. Când au ajuns la temperatura camerei și au început să crească, coaceți-le. Porțiile individuale vor dura aproximativ 25 de minute, pâinile întregi vor dura aproximativ 45 de minute. Dacă nu sunteți sigur cu privire la coacere, introduceți un termometru cu citire instantanee-acestea sunt terminate atunci când au atins o temperatură internă de 200 cm/95 cm / C. crusta ar trebui să fie un maro auriu atrăgător.
Acest aluat poate fi congelat și după etapa de fermentare. Formați-l sau modelați-l, înfășurați-l de două ori în plastic și înghețați. Pentru a coace aluatul, dați-l la frigider timp de 24 de ore, apoi lăsați-l să se tempereze și să crească la temperatura camerei timp de 2 ore înainte de coacere.
Retipărit cu permisiunea din Cartea lui Schmaltz: un cântec de dragoste către o grăsime uitată de Michael Ruhlman, 2012