Brioșă Savuroasă

Brioșă Savuroasă
Brioșă savuroasă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 121 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ouă, făină de grame, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Brioșă Savuroasă, Brioșă de casă (Oh glorios brioșă cu unt), și Brioche.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele, mierea și drojdia în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu un cârlig de aluat (acest lucru se poate face și manual într-un castron mare dacă nu aveți un mixer). Porniți mixerul pentru a distribui drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
MiereMiere
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați făina și rotiți mixerul la viteză medie. Odată ce făina a început să absoarbă lichidul, adăugați ouăle, pe rând. Când ouăle sunt încorporate, adăugați schmaltz, apoi sarea și amestecați la mare până când toate ingredientele sunt bine încorporate, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SchmaltzSchmaltz
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Acoperiți vasul de amestecare cu un capac sau cu folie de plastic și lăsați aluatul să fermenteze și să crească până când își dublează dimensiunea, aproximativ 3 ore (mai puțin dacă bucătăria dvs. este fierbinte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Ungeți vasul de gătit (vezi mai jos).
5
Re-frământați aluatul cu mâna pentru a redistribui drojdia și a scoate o parte din gaz. Formați după cum doriți: formați în bile și puneți-le într-o tigaie pentru tort sau formă de arc pentru rulouri de cină, în ramekine individuale sau într-o tigaie pentru brioșe sau puneți întreaga bilă de aluat așa cum este într-o matriță de terină sau o tigaie. Acoperiți ușor cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 8 până la 36 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri De CinăRulouri De Cină
AluatAluat
DrojdieDrojdie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
Formă De TortFormă De Tort
Pâine PanPâine Pan
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Scoateți aluatul din frigider cu 1-1/2 până la 2 ore înainte de coacere (mai scurt dacă sunt în porții individuale, mai lung dacă este o singură pâine). Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F/180 buc. C. Când au ajuns la temperatura camerei și au început să crească, coaceți-le. Porțiile individuale vor dura aproximativ 25 de minute, pâinile întregi vor dura aproximativ 45 de minute. Dacă nu sunteți sigur cu privire la coacere, introduceți un termometru cu citire instantanee-acestea sunt terminate atunci când au atins o temperatură internă de 200 cm/95 cm / C. crusta ar trebui să fie un maro auriu atrăgător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Acest aluat poate fi congelat și după etapa de fermentare. Formați-l sau modelați-l, înfășurați-l de două ori în plastic și înghețați. Pentru a coace aluatul, dați-l la frigider timp de 24 de ore, apoi lăsați-l să se tempereze și să crească la temperatura camerei timp de 2 ore înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Retipărit cu permisiunea din Cartea lui Schmaltz: un cântec de dragoste către o grăsime uitată de Michael Ruhlman, 2012
Ingrediente de care veți avea nevoie
SchmaltzSchmaltz
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista