Brioșele de mere și morcovi mari ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 173 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți nuci, mere, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Încercați Mere și morcovi brioșe mari de cereale, Brioșe Cu Morcovi De Mere, și Brioșe condimentate cu mere și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 20 de căni de brioșă sau aliniați cu garnituri de brioșă de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Amestecați apa și semințele de in împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Amestecați făina universală, făina integrală de grâu, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Bicarbonat De Sodiu
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați morcovii și merele tocate; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Măr
5
Amestecați sosul de mere, zahărul alb, zahărul brun, uleiul de măsline, ouăle, nucile și amestecul de semințe de in în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Sos De Mere
Semințe De In
Ulei De Măsline
Nuci
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
6
Se amestecă până când aluatul este bine combinat.
7
Lingura aluat în cupe brioșă preparate, umplând fiecare ceașcă aproximativ 3/4 plin.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sunt aurii și vârfurile revin când sunt presate ușor, aproximativ 18 minute.