Brioșe Mai Ușoare Cu Firimituri De Banane
Brioșele mai ușoare cu miez de banane ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de scorțișoară măcinată, banane, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Brioșe Mai Ușoare Cu Firimituri De Banane, Brioșe Cu Firimituri De Banane, și Brioșe Cu Firimituri De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 12 căni de brioșă sau aliniați cu garnituri de hârtie.
Bateți 1 1/2 cană făină, bicarbonat de sodiu, praf de copt și sare într-un bol. Bateți bananele, 3/4 cană de zahăr brun, siropul de agave, oul și 1/3 cană de mere într-un bol separat până când sunt bine combinate. Amestecați amestecul de banane în ingredientele uscate pentru a face un aluat neted. Umpleți cupele de brioșă aproximativ 2/3 pline de aluat.
Amestecați 1/3 cană de zahăr brun, 2 linguri de făină și scorțișoară într-un bol; amestecați 1 1/2 lingurițe de mere în amestec până când seamănă cu firimiturile grosiere.
Presărați topping peste brioșe.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, 18 până la 20 de minute.