Brioșe Englezești
Brioșele englezești ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 192 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 573 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, scurtare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Încercați Brioșe Englezești, Brioșe Englezești, și Brioșe Englezești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule, apoi scoateți-l de pe foc.
Se amestecă zahărul, amestecând până se dizolvă.
Se lasă să se răcească până se încălzește. Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, combinați laptele, amestecul de drojdie, scurtarea și 3 căni de făină. Bateți până se omogenizează.
Adăugați sare și restul de făină sau suficient pentru a face un aluat moale. Frământați.
Se pune într-un vas uns, se acoperă și se lasă să crească.
Rola la aproximativ 1/2 inch grosime.
Tăiați rundele cu tăietor de biscuiți, pahar de băut sau cutie goală de ton.
Presărați hârtie cerată cu făină de porumb și setați rundele pe aceasta să crească. Blaturi de praf de briose cu făină de porumb, de asemenea. Acoperiți și lăsați să crească 1/2 oră.
Căldură uns tava. Gatiti briose pe tava aproximativ 10 minute pe fiecare parte la foc mediu. Păstrați brioșele coapte într-un cuptor cald până când toate au fost gătite. Se lasă să se răcească și se pune în pungi de plastic pentru depozitare. Pentru a utiliza, divizat și pâine prăjită. Excelent cu unt de portocale sau cremă de brânză și gem.