Brioșele englezești ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 192 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 573 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, scurtare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Încercați Brioșe Englezești, Brioșe Englezești, și Brioșe Englezești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă zahărul, amestecând până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
3
Se lasă să se răcească până se încălzește. Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
5
Într-un castron mare, combinați laptele, amestecul de drojdie, scurtarea și 3 căni de făină. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați sare și restul de făină sau suficient pentru a face un aluat moale. Frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
7
Se pune într-un vas uns, se acoperă și se lasă să crească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Punch jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Punch
9
Rola la aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
10
Tăiați rundele cu tăietor de biscuiți, pahar de băut sau cutie goală de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Ton
11
Presărați hârtie cerată cu făină de porumb și setați rundele pe aceasta să crească. Blaturi de praf de briose cu făină de porumb, de asemenea. Acoperiți și lăsați să crească 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
12
Căldură uns tava. Gatiti briose pe tava aproximativ 10 minute pe fiecare parte la foc mediu. Păstrați brioșele coapte într-un cuptor cald până când toate au fost gătite. Se lasă să se răcească și se pune în pungi de plastic pentru depozitare. Pentru a utiliza, divizat și pâine prăjită. Excelent cu unt de portocale sau cremă de brânză și gem.