Brioșe De Porumb Cu Pere Și Ghimbir Confiat

Brioșe De Porumb Cu Pere Și Ghimbir Confiat
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 480 calorii. Dacă 74 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., brioșele de porumb cu pere și ghimbir confiat ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de canolan, făină de porumb grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Recoltați pere crocante cu ghimbir confiat, Brioșe De Dovlecei Cu Ghimbir Confiat, și Brioșe de dovlecei cu morcovi cu ghimbir confiat.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista