Brioșe De Lavă De Ciocolată

Brioșe De Lavă De Ciocolată
Rețeta brioșe de lavă de ciocolată pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 40 de cenți pe porție. Acest mic dejun are 297 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită înghețată vanillan, zahăr, pudră de cacao și extract de vanillan. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Brioșe De Lavă De Ciocolată, Brioșe De Lavă Cu Ciocolată Mexicană, și Torturi de lavă de ciocolată topită din catifea roșie cu centru de Ganache de ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați un castron mic de metal peste o cratiță cu apă clocotită. Topiți ciocolata și untul în castron. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Într-un bol mare de amestecare, combinați zahărul, făina și sarea. Cerneti-le in ciocolata si amestecati bine cu mixerul electric de mana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați ouă pe rând, încorporând complet fiecare ou înainte de a adăuga următorul. Bateți la înălțime până când aluatul este cremos și se luminează la culoare, aproximativ 4 minute. Amestec de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Înveliți blatul și fiecare cană de formă de briose cu unt. Praf cu pudra de cacao și scuturați excesul. Se amestecă amestecul în tigaie folosind o lingură sau o oală de 4 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
UntUnt
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
PolonicPolonic
6
Coaceți timp de 10 până la 11 minute. Exteriorul ar trebui să fie ca un tort, iar centrele ar trebui să fie lipicioase.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
În timp ce brioșele sunt în cuptor, topiți înghețata într-o cratiță mică. Se amestecă pudra de espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
8
Se servește peste brioșe calde.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista