Brioșe De Afine Fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de afine fără gluten. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 42 de minute. Un amestec de nectar de agave, gumă de xantan, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brioșe Fără Gluten, Fără Lactate, Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine, Carrie S. Forbes - Gingerlemongirl.com: Brioșe Proaspete Cu Afine Streusel (Fără Gluten, Fără Cazeină), și Brioșe de afine fără lapte și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați un cositor standard de brioșă de 12 căni cu garnituri de hârtie.
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, guma de xantan și scorțișoara.
Adăugați uleiul, nectarul de agave, laptele de orez și vanilia la ingredientele uscate și amestecați până când aluatul este neted. Folosind o spatulă de plastic, pliați ușor afinele doar până când sunt distribuite uniform pe tot aluatul.
Se toarnă 1/3 cană din aluat în fiecare cană pregătită, umplând aproape ceașca.
Coaceți brioșele pe suportul central timp de 22 de minute, rotind tigaia la 180 de grade după 15 minute. Brioșa va sări ușor când este apăsată și o scobitoare introdusă în centru va ieși curată.
Lăsați brioșele să stea 15 minute, apoi transferați-le într-un suport de sârmă și răciți complet. Păstrați brioșele într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.