Brioșe Cu Ciocolată-Dovleac

Brioșe Cu Ciocolată-Dovleac
Reteta de ciocolata-briose de dovleac este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Un amestec de praf de copt, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte prietenoasă cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Ciocolată Cu Dovleac, Brioșe Cu Dovleac Cu Ciocolată, și Brioșe Cu Ciocolată Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Bateți ouăle, zahărul, dovleacul și uleiul până se omogenizează într-un castron mare. Într-un al doilea castron, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Adăugați amestecul uscat în amestecul de dovleac și amestecați bine. Îndoiți în chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
4
Umpleți cupele de brioșe unse sau căptușite cu hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Coaceți timp de 16-20 de minute sau până când testul briose făcut.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
6
Se răcește în tigaie cu 10 minute înainte de a se scoate pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista