Brioșe Cu Afine Și Scorțișoară

Brioșe Cu Afine Și Scorțișoară
Brioșele cu afine și scorțișoară ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de înlocuitor de ou, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Afine Și Scorțișoară, Brioșe Cu Afine Și Scorțișoară, și Briose De Afine Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună ovăzul, zahărul brun și 1/2 linguriță scorțișoară; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
OvăzOvăz
2
Bateți untul și zahărul granulat la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați înlocuitorul de ou, bătând până se omogenizează. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
VanilieVanilie
4
Combinați făina universală, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și restul de 1/2 linguriță de scorțișoară; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu zară, terminând cu amestecul de făină. Amestecați ușor afinele. Puneți aluatul în tigăi de brioșe acoperite cu spray de gătit, umplând două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Spray De GătitSpray De Gătit
AfineAfine
Lapte BătutLapte Bătut
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
SareSare
5
Se presară uniform cu amestec de ovăz.
6
Coaceți la 350 timp de 15 până la 20 de minute sau până când blaturile sunt aurii. Răciți brioșele în tigăi 5 minute; scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista