Brioșele cu tărâțe de stafide de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 240 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, unt, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Briose Cu Tărâțe De Stafide De Arțar, Post Raisin Bran Sos De Mere Bran Cereale Briose, și Maple Raisin Bran Muffin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti aluatul, lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați făinurile într-un castron mare. Se amestecă tărâțele de ovăz și următoarele 6 ingrediente (prin sare); faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tărâțe De Ovăz
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați smântâna și următoarele 5 ingrediente (prin ou); se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se adaugă la ingredientele uscate; se amestecă până se umezește. Se amestecă uniform amestecul în 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
6
Pentru a pregăti toppingul, combinați 1/2 cană de zahăr brun închis și ingredientele rămase într-un castron mic; aruncați cu o furculiță până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Presărați topping uniform peste aluat.
8
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.