Briose Cu Lămâie
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și masă vegetariană de dimineață? Brioșele cu lămâie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 11 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați amestecul original, uleiul vegetal, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Frigarui de creveți la grătar cu ierburi cu feta cu lămâie, Aromă cu lămâie în loc de sare: cartofi prăjiți cu plante de lămâie, și Curcan cu lămâie-ierburi cu sos de lămâie-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau ungeți numai fundul cupelor de brioșă.
Bateți ușor ouăle într-un castron mediu; amestecați ingredientele rămase, cu excepția cristalelor de zahăr, până când se umezesc. Împărțiți aluatul uniform între căni; se presară cu cristale de zahăr.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când blaturile se rumenesc.