Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și masă vegetariană de dimineață? Brioșele cu lămâie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 11 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați amestecul original, uleiul vegetal, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Frigarui de creveți la grătar cu ierburi cu feta cu lămâie, Aromă cu lămâie în loc de sare: cartofi prăjiți cu plante de lămâie, și Curcan cu lămâie-ierburi cu sos de lămâie-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau ungeți numai fundul cupelor de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
Bateți ușor ouăle într-un castron mediu; amestecați ingredientele rămase, cu excepția cristalelor de zahăr, până când se umezesc. Împărțiți aluatul uniform între căni; se presară cu cristale de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când blaturile se rumenesc.