Briose cu ceapă dulce
Brioșe cu ceapă dulce este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 179 de calorii. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, nuci, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt brioșe cu ceapă și nucă, brioșe cu ceapă sărate și brioșe cu brânză cu ceapă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, bate ouăle, ceapa și untul până se omogenizează; se amestecă în ingredientele uscate până se umezesc. Îndoiți nucile.
Umpleți pahare pentru brioșe în miniatură unse sau tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Coaceți la 400° timp de 10-12 minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.