Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim

Brioche Crusted pește cu Ierusalim anghinare piure și Ierusalim anghinare muraturi ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 980 calorii, 47G de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.99 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, file de tilapia, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Murături De Anghinare Din Ierusalim, Rădăcină de țelină și piure de cartofi cu anghinare prăjită din Ierusalim "crutoane", și Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrarecu 1 anghinare la un moment dat, curățați și tăiați în cuburi de 1/2 inch. Puneți imediat în apă bowlof pentru a preveni rumenirea.
Puneți cremaîn cratiță mare.
Scurgeți anghinare; adăugați topan. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la mediu scăzut și fierbeți la foc mic până când anghinarele sunt fragede și aproape tot lichidul este absorbit,adăugând apă cu linguri dacă uscate și anghinarele nu sunt încă fragede,aproximativ 25 de minute. Puree în procesor. Se condimentează cusare grosieră și piper. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Combinați primele 7 ingredienteîn procesor și amestecați bine.
Addbreadcrumbs; procesați până se formează mingea.
Adaugasuc de lamaie; proces pentru a amesteca.
Transferla hârtie pergament.
Răspândit la 6-LA7-inch pătrat. Sus cu a doua foaie depergament.
Rulați la pătrat de 10 inci.Înghețați crusta în hârtie până când este setată, cel puțin 15minute și până la 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați crusta în6 bucăți de aproximativ aceeași dimensiune ca fileurile de pește.Aranjați peștele într-un singur strat pe rimfoaie de copt.
Se presară sare și piper.
Așezați 1 bucată de crustă deasupra fiecărui file. Prăjitpână când peștele este gătit și crusta estebrowned în jurul marginilor, aproximativ 7 minute.
Împărțiți peștele între farfurii.
Murături de anghinare din Ierusalim și calde
Piure De Anghinare Din Ierusalim.
* Tuberculi dintr-o varietate de floarea-soarelui;Disponibil în secțiunea de produse a unor supermarketuri și pe piețele fermierilor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.