Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim

Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim
Brioche Crusted pește cu Ierusalim anghinare piure și Ierusalim anghinare muraturi ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 980 calorii, 47G de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.99 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, file de tilapia, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Murături De Anghinare Din Ierusalim, Rădăcină de țelină și piure de cartofi cu anghinare prăjită din Ierusalim "crutoane", și Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lucrarecu 1 anghinare la un moment dat, curățați și tăiați în cuburi de 1/2 inch. Puneți imediat în apă bowlof pentru a preveni rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
2
Puneți cremaîn cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgeți anghinare; adăugați topan. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la mediu scăzut și fierbeți la foc mic până când anghinarele sunt fragede și aproape tot lichidul este absorbit,adăugând apă cu linguri dacă uscate și anghinarele nu sunt încă fragede,aproximativ 25 de minute. Puree în procesor. Se condimentează cusare grosieră și piper. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AnghinareAnghinare
ApăApă
4
Se servește cald.
1
Combinați primele 7 ingredienteîn procesor și amestecați bine.
2
Addbreadcrumbs; procesați până se formează mingea.
3
Adaugasuc de lamaie; proces pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
4
Transferla hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
5
Răspândit la 6-LA7-inch pătrat. Sus cu a doua foaie depergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
6
Rulați la pătrat de 10 inci.Înghețați crusta în hârtie până când este setată, cel puțin 15minute și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
RolaRola
7
Scoateți hârtia.
8
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Tăiați crusta în6 bucăți de aproximativ aceeași dimensiune ca fileurile de pește.Aranjați peștele într-un singur strat pe rimfoaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
11
Așezați 1 bucată de crustă deasupra fiecărui file. Prăjitpână când peștele este gătit și crusta estebrowned în jurul marginilor, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
PeștePește
12
Împărțiți peștele între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
13
Serviți cu
14
Murături de anghinare din Ierusalim și calde
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
MuraturiMuraturi
15
Piure De Anghinare Din Ierusalim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
16
* Tuberculi dintr-o varietate de floarea-soarelui;Disponibil în secțiunea de produse a unor supermarketuri și pe piețele fermierilor.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista