Brie la cuptor cu compot de rubarbă de fructe de pădure
Brie la cuptor cu compot de rubarbă de fructe de pădure ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. O porție conține 658 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de ou, rulouri de cină semilună, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Brie la cuptor cu compot de rubarbă de fructe de pădure, Brie la cuptor cu compot de mure, și Brie la cuptor cu compot Balsamic de struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit.
În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați rubarba, ceapa și zahărul; gatiti pana cand rubarba si ceapa se inmoaie, sucurile se evapora si amestecul se ingroasa. Se amestecă conserve, cimbru, ghimbir și scorțișoară.
Lingură amestec de rubarbă deasupra brânzei Brie.
Desfaceți aluatul semilună pe foaia de biscuiți; apăsați perforațiile pentru a sigila.
Așezați brânza acoperită cu rubarbă în centrul aluatului. Adunați marginile aluatului în sus și în jurul brânzei; ciupiți marginile și deasupra pentru a sigila.
Cu pensula de patiserie, întindeți oul bătut peste aluat.
Coaceți 17 până la 20 de minute sau până când aluatul se rumeneste.