Branzino Cu Crustă De Muștar

Branzino Cu Crustă De Muștar
Branzino cu crustă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 739 calorii, 75g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.47 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pesmet grosier, cimbru, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Branzino Cu Crustă De Sare, Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, și Somon Cu Crustă De Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți uleiul, muștarul, usturoiul și cimbru într-un castron mic. Folosind vârful degetelor sau o spatulă de cauciuc, amestecați pesmetul, stoarcerea sau presarea pentru a satura pâinea, până când este acoperită uniform; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
PâinePâine
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
3
Deschideți peștele și așezați-l, cu pielea în jos, într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau pe o foaie de copt cu margini; condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu amestec de pesmet, apăsând pentru a adera. Prăjiți până când pesmetul se rumeneste și peștele este gătit, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
4
Serviți peștele cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PeștePește
5
Per porție: 490 calorii, 27 g grăsimi, 1 g fibre
6
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista