Brandy snaps
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Brandy snaps. Această rețetă servește 12. O porție conține 85 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coajă de lămâie, zahăr brun, ghimbir măcinat și făină. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 2%. Acest scor este improvizabil. Încercați Brandy Snaps, Brandy Snaps, și Brandy Snaps pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C/ 160 ventilator / gaz marca 4 și două tăvi de copt cu pergament de copt.
Puneți untul, zahărul și siropul auriu într-o cratiță și încălziți ușor până când untul și zahărul s-au topit.
Puneți făina și ghimbirul într-un castron și faceți o fântână în centru.
Adăugați coaja și sucul de lămâie și coniacul.
Se toarnă amestecul de unt și se bate treptat în făină până când amestecul este bine combinat.
Folosiți o linguriță pentru a pune 3-4 grămezi de amestec pe tava de copt pregătită. O linguriță îngrămădită este suficientă pentru un trabuc și două lingurițe îngrămădite sunt suficiente pentru un coș. Distanțați-le bine, deoarece se vor răspândi. Gatiti in loturi timp de 8 10 minute pana cand se seteaza, maro auriu si aspect dantelat. Nu lăsați să meargă prea întuneric, deoarece acestea vor avea un gust amar. Lăsați un minut înainte de a modela snaps-urile ar trebui să fie în continuare flexibile, dar suficient de setate pentru a se mișca fără a se rupe.
Puteți modela rachiul în trabucuri sau coșuri. Pentru a face trabucuri, ungeți mânerul unei linguri de lemn și înfășurați rachiul. Dacă aveți un mâner lung sau mai multe linguri, puteți face câteva la un moment dat. Baza biscuiților ar trebui să fie bitul care atinge lingura, astfel încât să se vadă partea superioară de prezentare a biscuitului.
Transferați pe un suport de răcire. Pentru a face coșuri, ungeți baza de ramekine mici sau pahare înguste și drapați biscuiții peste ele. Partea superioară a biscuitului ar trebui să atingă baza de data aceasta, deoarece acesta este bitul pe care îl veți vedea.
Introduceți frisca în trabucuri sau folosiți coșurile sau conurile pentru înghețată și fructe de pădure. Dacă nu utilizați imediat, depozitați într-un recipient etanș până la 5 zile.