Braciole Cu Friptură De Flanc

Braciole Cu Friptură De Flanc
Flanc friptură Braciole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $5.4 pe portie. O porție conține 618 calorii, 47G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de sare și piper, coacăze și nuci de pin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură De Flanc, Friptură De Flanc, și Friptură De Flanc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute; adăugați usturoiul și pasta de hamsii și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați kale și saut până când începe să se ofilească. Se amestecă 1 cană de pui și se gătește până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și verdeața este complet ofilită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
VerziiVerzii
KaleKale
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați brânza, coacăzele, nucile de pin, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
CoacăzeCoacăze
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați friptura de flanc pe o bucată mare de folie de plastic și deasupra cu o a doua bucată de folie de plastic. Folosind un ciocan de carne sau fundul unei tigaie grele, lăsați carnea de vită la o grosime uniformă de 3/8 in. Aruncați foaia superioară de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
6
Întindeți umplutura pe carne de vită într-un 1/2-in.- strat gros, lăsând un 1/2-in. frontieră pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Carne De VităCarne De Vită
7
Începând cu o margine lungă și folosind folie de plastic ca ghid, rulați carnea de vită în jurul umpluturii și așezați-o pe blat, cu cusătura în jos. Legați carnea de vită cu sfoară de măcelar la 1 in. intervale, apoi legați un șir în jurul rolei pe lungime, astfel încât capetele să fie înfipte și umplutura să fie conținută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Presărați generos carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
9
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare cu față înaltă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați carnea de vită și gătiți, întorcând, până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
11
Se toarnă vinul și restul de 2 căni de pui, se acoperă, se reduce focul până când lichidul din oală fierbe ușor și se gătește 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Transferați carnea de vită din oală pe o tăietură, tăiați sfoara măcelarului și acoperiți cu folie. Aduceți lichidul de fierbere la fierbere la foc mare și fierbeți până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 15 minute. Feliați carnea de vită în 1/2-in. felii și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista