Bourguignon De Vită

Bourguignon De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bourguignon de vită. Pentru $ 6.41 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 852 calorii, 47G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. 322 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de carne de vită chuck, coniac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bourguignon de carne de vită (B la Bourguignon / B La Bourguignonne / B La Bourguignonne), Bourguignon De Vită, și Bourguignon De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați slănina și gătiți la foc mediu timp de 10 minute, amestecând ocazional, până când slănina se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Scoateți slănina cu o lingură pliată pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Uscați cuburile de vită cu prosoape de hârtie și apoi presărați-le cu sare și piper. În loturi în straturi simple, căutați carnea de vită în uleiul fierbinte timp de 3 până la 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Scoateți cuburile arse pe farfurie cu slănină și continuați să ardeți până când toată carnea de vită este rumenită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De VităCarne De Vită
8
Aruncați morcovii și ceapa, 1 lingură de sare și 2 lingurițe de piper în grăsimea din tigaie și gătiți timp de 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Adăugați coniacul, stați înapoi și aprindeți cu un chibrit pentru a arde alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
ConiacConiac
11
Puneți carnea și slănina înapoi în oală cu sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Adăugați sticla de vin plus suficient bulion de vită pentru a acoperi aproape carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
CarneCarne
VinVin
13
Adăugați pasta de roșii și cimbru. Aduceți la foc mic, acoperiți oala cu un capac etanș și puneți-l la cuptor pentru aproximativ 1 1/4 ore sau până când carnea și legumele sunt foarte fragede atunci când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
CimbruCimbru
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Combinați 2 linguri de unt și făina cu o furculiță și amestecați în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
TocanăTocană
15
Adăugați ceapa congelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
16
Se sotează ciupercile în 2 linguri de unt timp de 10 minute până se rumenesc ușor și apoi se adaugă în tocană. Aduceți tocană la fierbere deasupra aragazului, apoi coborâți focul și fierbeți timp de 15 minute. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
17
Pentru a servi, prăjiți pâinea în prăjitor sau cuptor. Frecați fiecare felie pe 1 parte cu un cățel de usturoi tăiat. Pentru fiecare porție, lingurați tocanul peste o felie de pâine și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PâinePâine
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
TocanăTocană
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista