Bouillabaisse cu halibut ars

Bouillabaisse cu halibut ars
Bouillabaisse cu halibut ars este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1016 calorii. Pentru $11.37 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi fingerling, scoici littleneck, sare kosher și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Versiunea mea simplificată de pește Bouillabaisse - Ma bouillabaisse simplifi Olive, Pan Ars Halibut, și Halibut ars în tigaie cu Succotash de creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și încălziți 2 linguri de ulei de măsline până lașimțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugațifenil șiceapa și gătiți, până când legumele sunt înmuiate, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul și șofranul și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut. Deglazewith vin alb și lichior de lemn dulce, răzuire până orice biți rumenite.Reduceți lichidul până când este aproape complet evaporat. Apoi adăugațiroșii,stoc de pește, cimbru și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(din Cutie)(din Cutie)
șofranșofran
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se adaugă cartofii, se aduce la fierbere șipână la licitație doar, aproximativ10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4
Adăugați scoicile și midiile și fierbeți încă o dată3 minute pentru a le da un început.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
5
Adăugați creveții, fierbândpână când crustaceele se deschid, ultimele 2 minute. Aruncați orice crustacee nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Aduceți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați uleiul rămas. Tapetfileurile de halibut se usucă cu un prosop de hârtie și se presară generos pe ambele părți cu sare și piper. Odată ce uleiul începe săfumați ușor, căutați halibutul. Gătitpână când partea de jos esteAUR și crocant,4 până la 5 minute pe prima parte. Întoarceți și terminați gătitul timp de 1 până la 2 minute pe a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
HalibutHalibut
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți peștele din tigaie, păstrați-l cald și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Pentru a servi, așezați fiecare file de halibut în fundul unui vas de servire superficial. Aranjați câtevacartofi, creveți, scoici și midii în jurul peștilor din fiecare castron. Bulion polonic în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
9
Garnisiți cu pătrunjel, scallions, câteva frunze de fenicul și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
10
Serviți imediat cu usturoi Rouille.
11
Cojiți cartofii și tocați dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
12
Puneți cartoful, ardeiul roșu și usturoiul în castronulun procesor de bucătărie și puls până la tocat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Adăugați maioneza, sucul de lămâie și ardeiul dulce.Procesați până la neted și cremos. Condimentează cu cayenne și sare după gust.Acoperiți și puneți-l la frigider timp de 10 până la 15 minute pentru a se răci și a permite aromelor să vină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paprika DulcePaprika Dulce
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista