Bouillabaisse cu halibut ars este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1016 calorii. Pentru $11.37 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi fingerling, scoici littleneck, sare kosher și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Versiunea mea simplificată de pește Bouillabaisse - Ma bouillabaisse simplifi Olive, Pan Ars Halibut, și Halibut ars în tigaie cu Succotash de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și încălziți 2 linguri de ulei de măsline până lașimțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugațifenil șiceapa și gătiți, până când legumele sunt înmuiate, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul și șofranul și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut. Deglazewith vin alb și lichior de lemn dulce, răzuire până orice biți rumenite.Reduceți lichidul până când este aproape complet evaporat. Apoi adăugațiroșii,stoc de pește, cimbru și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sani De Fazan Daca)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Bomboane Inteligente
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(din Cutie)
șofran
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
3
Se adaugă cartofii, se aduce la fierbere șipână la licitație doar, aproximativ10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Adăugați scoicile și midiile și fierbeți încă o dată3 minute pentru a le da un început.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
5
Adăugați creveții, fierbândpână când crustaceele se deschid, ultimele 2 minute. Aruncați orice crustacee nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Aduceți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați uleiul rămas. Tapetfileurile de halibut se usucă cu un prosop de hârtie și se presară generos pe ambele părți cu sare și piper. Odată ce uleiul începe săfumați ușor, căutați halibutul. Gătitpână când partea de jos esteAUR și crocant,4 până la 5 minute pe prima parte. Întoarceți și terminați gătitul timp de 1 până la 2 minute pe a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Halibut
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți peștele din tigaie, păstrați-l cald și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Pentru a servi, așezați fiecare file de halibut în fundul unui vas de servire superficial. Aranjați câtevacartofi, creveți, scoici și midii în jurul peștilor din fiecare castron. Bulion polonic în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Halibut
Cutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cană Supă De Pui
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
9
Garnisiți cu pătrunjel, scallions, câteva frunze de fenicul și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
10
Serviți imediat cu usturoi Rouille.
11
Cojiți cartofii și tocați dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
12
Puneți cartoful, ardeiul roșu și usturoiul în castronulun procesor de bucătărie și puls până la tocat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Adăugați maioneza, sucul de lămâie și ardeiul dulce.Procesați până la neted și cremos. Condimentează cu cayenne și sare după gust.Acoperiți și puneți-l la frigider timp de 10 până la 15 minute pentru a se răci și a permite aromelor să vină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paprika Dulce
Pentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo