Bouillabaisse cu halibut ars este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1016 calorii. Pentru $11.37 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi fingerling, scoici littleneck, sare kosher și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Versiunea mea simplificată de pește Bouillabaisse - Ma bouillabaisse simplifi Olive, Pan Ars Halibut, și Halibut ars în tigaie cu Succotash de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și încălziți 2 linguri de ulei de măsline până lașimțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugațifenil șiceapa și gătiți, până când legumele sunt înmuiate, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul și șofranul și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut. Deglazewith vin alb și lichior de lemn dulce, răzuire până orice biți rumenite.Reduceți lichidul până când este aproape complet evaporat. Apoi adăugațiroșii,stoc de pește, cimbru și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sani De Fazan Daca)
Grăsime De Porc înapoi
Bomboane Inteligente
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(din Cutie)
șofran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se adaugă cartofii, se aduce la fierbere șipână la licitație doar, aproximativ10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Adăugați scoicile și midiile și fierbeți încă o dată3 minute pentru a le da un început.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
5
Adăugați creveții, fierbândpână când crustaceele se deschid, ultimele 2 minute. Aruncați orice crustacee nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Aduceți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați uleiul rămas. Tapetfileurile de halibut se usucă cu un prosop de hârtie și se presară generos pe ambele părți cu sare și piper. Odată ce uleiul începe săfumați ușor, căutați halibutul. Gătitpână când partea de jos esteAUR și crocant,4 până la 5 minute pe prima parte. Întoarceți și terminați gătitul timp de 1 până la 2 minute pe a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Halibut
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți peștele din tigaie, păstrați-l cald și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Pentru a servi, așezați fiecare file de halibut în fundul unui vas de servire superficial. Aranjați câtevacartofi, creveți, scoici și midii în jurul peștilor din fiecare castron. Bulion polonic în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Halibut
Cutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
9
Garnisiți cu pătrunjel, scallions, câteva frunze de fenicul și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
10
Serviți imediat cu usturoi Rouille.
11
Cojiți cartofii și tocați dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
12
Puneți cartoful, ardeiul roșu și usturoiul în castronulun procesor de bucătărie și puls până la tocat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați maioneza, sucul de lămâie și ardeiul dulce.Procesați până la neted și cremos. Condimentează cu cayenne și sare după gust.Acoperiți și puneți-l la frigider timp de 10 până la 15 minute pentru a se răci și a permite aromelor să vină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paprika Dulce
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă