Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Boston Cream Pie Cupcakes. Această rețetă servește 24 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 74 de fani. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, pastă de fasole de vanilie, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes Cu Cremă Boston, Cupcakes Cu Cremă Boston, și Cupcakes Cu Cremă Boston.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați două tigăi de briose de 12 căni cu căptușeli de cupcake și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Crăpați ouăle într-un recipient mic și lăsați-le deoparte. Pune zahărul deoparte. Apoi, într-un castron mic, amestecați făina fără gluten, nucșoara și sarea împreună cu o furculiță și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Fără Gluten
Nucșoară
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
În vasul unui mixer de stand la viteză medie, bateți untul cu un accesoriu cu palete până când untul este deschis la culoare și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
4
Adăugați zahărul în unt și continuați să bateți până când zahărul este încorporat uniform în unt. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului. Apoi reporniți mixerul la viteză mică și adăugați câte 1 ou, așteptând până când este complet încorporat în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Odată ce toate ouăle au fost adăugate, opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că tot untul este încorporat cu ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați ingredientele uscate în trei adaosuri, alternând cu laptele și uleiul, adăugate în două adaosuri, încorporând complet fiecare adăugare în aluat înainte de a trece la pasul următor. Dacă este necesar, opriți mixerul după fiecare adăugare și răzuiți părțile laterale ale bolului, apoi reluați amestecarea la nivel scăzut. Odată ce toate ingredientele uscate și laptele au fost combinate cu amestecul de unt, umpleți uniform cavitățile pentru cupcake la două treimi din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Unt
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
7
Coaceți cupcakes - urile până când partea superioară a fiecărui cupcake este ușor elastică la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 14 până la 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
Scoateți din cuptor și întoarceți imediat cupcakes-urile din tigaie pe un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
9
Lasă cupcakes-urile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
10
Punând totul împreună: folosind un miez de mere sau un cuțit, îndepărtați centrele din cupcakes-urile răcite și îndepărtați-le. Umpleți cupcakes-urile cu crema de patiserie cu fasole de vanilie. Pipeți crema de unt de bezea italiană cu ciocolată neagră pentru a acoperi partea superioară a fiecărui cupcake răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
Cremă De Patiserie
Fasole De Vanilie
Tăiate în Felii
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Apple Corer
Cuțit
11
Aduceți vasul sau recipientul superficial pentru crema de patiserie finită lângă plită și aveți și folia de plastic în apropiere. Măsurați untul și pasta de fasole de vanilie într-un recipient mic și aduceți-o lângă plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Vanilie
Cremă De Patiserie
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Soba
12
Se toarnă laptele și 1/4 cană de zahăr într-o oală grea și se opărește la foc mediu până când laptele începe să se aburească. Nu fierbeți laptele!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Între timp, amestecați amidonul de porumb și restul de 1/4 cană de zahăr pentru a combina și a preveni orice bulgări în amidonul de porumb, apoi adăugați oul întreg și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Ouă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Bateți amestecul de gălbenușuri de ou până se omogenizează și se combină complet, apoi aduceți-l în zona aragazului și așezați vasul cu gălbenușurile deasupra unui prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Soba
Bateti
Bol
15
Când laptele este aburit, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
16
Șoptind constant amestecul de gălbenușuri de ou, turnați încet laptele într-un flux constant în amestecul de gălbenușuri de ou. Odată ce tot laptele este combinat cu amestecul de gălbenușuri de ou, turnați-l înapoi în oală și reveniți la foc mediu-mare, amestecând constant. Continuați să bateți și aduceți-l la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Lăsați amestecul de gălbenuș de ou să fiarbă timp de 1 minut (și continuați să bateți constant, astfel încât să nu se formeze bulgări!) și apoi scoateți-l de pe foc. Se amestecă untul și pasta de fasole de vanilie, apoi se toarnă întregul conținut al oalei în vasul superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Vanilie
Gălbenuș De Ou
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
18
Acoperiți imediat suprafața cremei de patiserie cu folia de plastic și dați-o la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră. Odată răcit, scoateți-l din frigider și bateți până când este complet neted și fără bulgări. Umpleți o pungă cu cremă de patiserie și lăsați-o deoparte până când aveți nevoie de ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bateti
19
Măsurați zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță grea și încălziți la foc mare până când amestecul de zahăr atinge 250 de grade F, 15 până la 20 de minute (folosiți un termometru pentru bomboane pentru a măsura temperatura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
20
În timp ce zahărul se gătește, bateți albușurile la viteză medie în vasul de amestecare al unui amestec de stand până la stadiul de vârf moale (albușurile vor arăta spumoase și albe). Aveți grijă să nu bateți peste albușuri (dacă albușurile încep să pară aglomerate, atunci au fost peste biciuite. Dacă se întâmplă acest lucru, aruncați-le și începeți din nou! Dacă albii bat mai repede decât se gătește zahărul, reduceți viteza mixerului. Puteți întoarce întotdeauna viteza dacă aveți nevoie!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu
21
Adăugați crema de tartru și continuați să bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
22
În timp ce albușurile bat la viteză medie, turnați ușor siropul de zahăr pe partea laterală a bolului de amestecare. Rotiți viteza la mare și bateți până când vasul de amestecare nu se mai simte cald la atingere, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
23
Între timp, topiți ciocolata neagră într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând între fiecare interval, până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
24
Întoarceți viteza mixerului la mediu și adăugați untul în bucăți mici până când este complet încorporat. Opriți mixerul, răzuiți părțile laterale ale bolului și adăugați pasta de fasole de vanilie și sarea de mare. Întoarceți mixerul la viteză medie-mică până când pasta de vanilie s-a amestecat în întregime prin crema de unt. Puneți o cantitate mică (aproximativ 1/2 cană) de cremă de unt în ciocolata neagră topită și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Vanilie
Ciocolata Neagra
Sare De Mare
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
25
Adăugați amestecul de ciocolată înapoi în crema de unt și bateți bine, oprind mixerul pentru a răzui părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că toată ciocolata este combinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
26
Montați o pungă de plastic de 18 inci cu un vârf de 847 stele și răsuciți punga chiar lângă vârf pentru a preveni scurgerea cremei de unt. În timp ce apucați punga de conducte chiar deasupra vârfului stelei cu mâna, pliați partea superioară a pungii de conducte peste mână și lingurați crema de unt în punga de conducte.