Boston Cream Pie Mini
Boston Cream Pie Minis ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 53 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți budincă instant cu aromă de vanilie jell-o, topping cu bici rece, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Căpșuni și cremă Minis, Crema De Banane Spiced Mousse Minis, și Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru 24 de cupcakes. Se răcește complet.
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min.
Lăsați să stea 5 min. Între timp, folosiți cuțitul zimțat pentru a tăia cupcakes orizontal în jumătate.
Bateți 1/2 cană bici rece în budincă; lingură pe jumătățile inferioare de cupcakes, folosind aproximativ 1 lingură. pentru fiecare. Acoperiți cu blaturi de cupcake.
Cuptor cu microunde rămas bici rece și ciocolată în castron mic cu microunde la mare 1-1 / 2 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 1 min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat.
Frost cupcakes cu amestec de ciocolată. La frigider 15 min.