Borș De Sfeclă, Varză Și Ciuperci

Borș De Sfeclă, Varză Și Ciuperci
Sfeclă, varză și borș de ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 115. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 64 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sfeclă, ciorbă de legume, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 36 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Borș de sfeclă și varză roșie, Borș De Sfeclă, și Borș De Sfeclă Vegană pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 36 m.
Porții115
Scor De Sănătate2
Revista