Boozy Birdy
Boozy Birdy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 690 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, coapse de pui, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Boozy Birdy, Dulceata De Bacon Boozy, și Boozy Negrese.
Instrucțiuni
Așezați condimentul sazon, piperul negru și pudra de usturoi într-o pungă mare cu fermoar din plastic resigilabil, turnați berea și sigilați punga. Împingeți punga cu degetele timp de câteva secunde pentru a amesteca berea cu condimentele și așezați coapsele de pui în marinată. Resigilați punga, stoarcând cât mai mult aer posibil și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți puiul din marinată și rezervați marinada. Pui la grătar până când nu mai este roz în interior, sucurile curg limpede, iar puiul are urme bune de grătar, 5 până la 8 minute pe fiecare parte. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Se toarnă marinada rezervată într-o cratiță la foc mediu-mare, se fierbe și se fierbe până când marinada se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Se amestecă sosul de grătar și se pune peste pui pentru a servi.