Bomboane din coaja de migdale

Bomboane din coaja de migdale
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, Bomboanele cu coajă de migdale ar putea fi o rețetă fără lactate de încercat. Această rețetă servește 42. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 184 de calorii, 3 g de proteine și 11 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați marshmallows pastel, unt de arahide, arahide prăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bomboane cu migdale și nucă de cocos, Bomboane cu migdale și nucă de cocos și Scoarță de Paște: în două moduri (Creme Egg Bark & Jelly Bean Bark).

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, topește stratul de bomboane și untul de arahide la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă ingredientele rămase. Puneți cu linguri pe hârtie cerată.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Bark. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții42
Scor De Sănătate1
Revista