Bomboane De Porumb Cupcakes
Bomboane de porumb Cupcakes este un lactate gratuit rețetă cu 24 de porții. O porție conține 195 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 262 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați maro, ouă, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Bomboane De Porumb Cupcakes, Bomboane De Porumb Cupcakes, și Bomboane De Porumb Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Linie 24 cupe cupcake cu garnituri de hârtie.
Puneți amestecul de tort într-un castron și turnați în apă și ulei vegetal; adăugați 3 ouă. Cu mixerul electric la viteză mică, bateți amestecul de tort cu apă, ulei și ouă până când se combină bine, aproximativ 2 minute.
Se toarnă jumătate din amestecul de tort într-un al doilea bol; împărțiți amestecul de tort rămas în jumătate și puneți-l în 2 boluri mici separate.
Colorați cea mai mare porție a tortului amestecați portocaliu amestecând în 4 picături de colorant alimentar roșu și 6 picături de colorant alimentar galben. Într-un al doilea castron mai mic de amestec de tort, amestecați în 10 picături de colorant alimentar roșu, 12 picături de colorant alimentar galben și 6 picături de colorant alimentar verde, pentru a colora acel bol maro. În ultimul castron mic rămas de amestec de tort, amestecați 5 picături de colorant alimentar galben pentru a colora acel castron galben.
Lingura aluat tort galben în partea de jos a 12 cupe cupcake preparate, umplându-le aproximativ 1/3 plin. Puneți aluatul maro în fundul celorlalte 12 căni de cupcake pregătite, umplându-le aproximativ 1/3 pline. Lingura de portocale cupcake se amestecă peste straturile galbene și maro, umplând cupcakes-urile aproximativ 2/3 pline. Încercați să nu borcanați sau să agitați cupcakes-urile umplute, pentru a evita amestecarea straturilor.
Puneți cu grijă cupcakes în cuptorul preîncălzit și coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul unui cupcake iese curată, 18 până la 22 de minute. Se lasă să se răcească.
Înghețați fiecare cupcake răcit cu glazura albă; așezați o bucată de porumb bomboane galben, portocaliu și alb deasupra fiecărui cupcake galben și portocaliu.
Așezați o bucată maro, portocalie și albă de porumb bomboane deasupra fiecărui cupcake maro și portocaliu.